Víctor Rodríguez

En Víctor Rodríguez treballa en el sector del disseny gràfic i del desenvolupament  web. És especialista en producció editorial per l’àmbit de les arts gràfiques.

Va finalitzar el cicle formatiu de grau superior de disseny i producció editorial l’any 2015 a l’Escola del Treball de Barcelona.

Des de molt petit ja dissenyava revistes, cartells, tríptics, és a dir, tots els diferents nivells que engloba l’ofici de dissenyador gràfic, per a familiars i amics amb la intenció de gaudir i comunicar.

Va despertar la seva creativitat dissenyant cartells i pàgines webs per diferents entitats culturals de Mataró i Barcelona com, per exemple, els grups de percussió “Percudium” de Barcelona i “Bombulòdrum”, l’Agrupació Musical del Maresme i l’entitat que va fundar amb en el nom de Colla del Basilisc, més coneguda com Ball de Diables de Mataró.

Ha dissenyat diversos projectes professionals per a tot tipus d’empreses com: “Ad in Tennis Academy”, dels germans Albert  i Germán Puentes, que treballen en diferents àrees de formació pel desenvolupament total de jugadors de tennis. Aquesta acadèmia d’elit va portar, l’any 2015, per participar en el torneig internacional  Comte de Godó de Barcelona, al tennista Pablo Andújar, el qual va quedar finalista, conjuntament amb el japonès Kei Nishikori.

Actualment, a més de dissenyar i desenvolupar la pàgina web de l’Associació Cultural i d’Esbarjo Mestres del Gai Saber, ha dissenyat la de “Percudium” i ha participat en d’altres disciplines artístiques.

[+] Veure la seva pàgina web personal

OBRES I APORTACIONS RELACIONADES

Contactar