Maria Roig

Maria Roig (Mataró, 1967) és cofundadora de l’Associació Cultural i d’Esbarjo Mestres del Gai Saber, juntament amb Eva Ribas, presidenta d’aquesta entitat. Sempre hi ha estat vinculada com a dansaire i ha ocupat, en diverses ocasions, el càrrec de secretària.

Com a llicenciada en dret i, posteriorment, en humanitats ha combinat la seva tasca com a docent de secundària i batxillerat, en les branques d’història, llengües i literatura, amb el voluntariat lingüístic a la Fundació Iluro, a Càritas i a la família MIC, i amb l’escriptura creativa com a redactora principal i correctora oficial de MGS, deixant constància del seu compromís amb les lletres en nombrosos documents de les activitats fetes al servei de l’entitat, col.laborant, en aquests 10 anys, en teatre de petit format, lectura en recitals poètics i de narrativa curta, tertúlies literàries, escenificacions de temàtica històrica, entre d’altres exemples pràctics.

En aquests darrers 4 anys ha assumit la logística i intendència del Ball de Gitanes de Mataró al Teatre del Casal de la Nova Aliança, estrenant-se l’any 2015 com a RRPP i experta en protocol i organització d’esdeveniments culturals, en diversos àmbits del coneixement.

Contactar