single-thumbnail-alt
21.02.2018 at 4:07

Arriba la Mulassa de Mataró!

El passat dissabte, dia 3 de febrer del 2018, Mataró va ser testimoni de la presentació de la Mulassa. Després de mesos de treball intens va arribar l’hora de donar-li a la Mulassa el protagonisme que es mereix.

Va sortir per la porta principal de la Basíllica de Santa Maria de Mataró a les 6 en punt de la tarda, flanquejada per les Mulasses de Reus, les seves padrines, i acompanyades del Beatusaurus de Girona i del Lleó de Manresa. Un cop acabats els parlaments institucionals i després de fer el seu primer ball, va iniciar la cercavila pels carrers dels centre de Mataró en direcció a la Plaça de Santa Anna, seguida dels Diables Atabalats del barri de Cerdanyola de la nostra ciutat i dels músics, que van estar tocant diverses peces musicals molt animades.

Pels voltants de les 8 del vespre, la nostra Mulassa va fer la seva entrada al Teatre del Casal de la Nova Aliança i va presidir, des de l’escenari, un sopar de germanor amb les respectives comitives de les bèsties convidades a aquest esdeveniment. A continuació es van lliurar obsequis als representants de Reus, Girona i Manresa, en agraïment de la seva participació, juntament amb en Pau Fernández i en Juanma Avilés, com a artífex principals de donar vida a aquest nou membre del bestiari tradicional català.

La seva propera sortida serà el dissabte, dia 10 de febrer, com a integrant del Ball de Gitanes de Mataró, que enguany arriba a la seva 9a. edició.

0 comments:

Leave your comment